Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Vepřová játra na smetaně
Pomazánka z Romadúru II.
Buchta s rosolem
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Caesar salát jako z restaurace
Barevná minutka - trikolora
Slané cukroví
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Penne s kuřecím masem, listovým…
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi