Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Kuře „strejdy z Hlinska“
Bábovka s jablíčky a skořicí
Hrnečkové knedlíky
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Výborná drobenková buchta
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Gurmánská krkovička
Těsto na domácí chleba
Krémová polévka z červené řepy
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka