Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Ořechové řezy III.
Dušený květák babičky Schwarzové
Mrkvová pomazánka II.
Španělské ptáčky trochu jinak
Velikonoční jidáše
Snadné a rychlé kuře na paprice
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Čokoládové cupcakes
Red velvet brownies
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi