Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Bublanina s rybízem
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Mřížkový dýňový koláč
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Lasagne bez bešamelu
Kokosové řezy - krémové s polevou
Papoušková buchta
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Utopenci podle Gajzy
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi