Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Rybízová bublanina s krémem
Karbanátky z ovesných vloček
Mňamka z listového těsta
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Hlávkové zelí s těstovinami
Plněné knedle ve vajíčku
Krémová vajíčková pomazánka
Polévka z čerstvého špenátu -…
Grilovaný řapíkatý celer
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi