Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Olomoucká tvarohová pomazánka
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Zapekané brambory s pórkem
Kuřecí prsa na citronu
Bochánky z odpalovaného těsta
Buchta na doma
Papriková smetanová omáčka
Jehněčí kotlety na bylinkách
Gratinovaný květák
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi