Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Domácí krtkův dort
Červená řepa po řecku
Buchta s rosolem
Kuřecí roláda s nádivkou
Chřestová polévka II.
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi