Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Zapečené filé po cikánsku
Šafránová rýže
Štafetky
Kotlety (řízky) v alobalu
Ledový salát se smetanou
Třešňový štrúdl s mandlemi
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Valašský Frgál
Hrášková polévka se šunkou
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek