Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Krkonošská pohádka
Vepřové koleno marinované
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Flíčky se zelím
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Výborné domácí Koka sušenky
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory