Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Pletýnky, uzly
Zapékané těstoviny II.
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Hraběnčin rebarborový koláč
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Celerová krémová polévka
Kokosová bábovka s kefírem
Portobello s nivou a šunkou
Kapustová polévka se slaninou
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory