Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Rebarborový koláč se sněhem
Kotlíkový guláš II.
Játrová paštika IV.
Dobré kuře
Dýňové pyré s bramborem
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Jednoduché pivní staročeské řízky
Bramborovo-fazolový salát
Čokoládové croissanty z listového…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki