• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pro paní Jarčuškovou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pro paní Jarčuškovou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg kapr
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • sůl
  • Zálivka
    • 1
      lžička tymián
    • 5
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hladká mouka
    • sůl
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.
2
Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.
3
Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)
4
Doporučená příloha dobré slovenské víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • campo | 10. 2. 2019 19:56

    Výborné, výborné!!! Nevím, jestli jsem gurmet, ale zdá se mi, že je to vhodné pro všechny. :-)

  • la-papaya | 9. 4. 2011 12:20

    je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

  • Katka Altmanová | 19. 12. 2006 16:52

    No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

  • ela | 3. 11. 2006 10:07

    Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

  • Di | 1. 11. 2006 08:48

    Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

  • Katka Altmanová | 31. 10. 2006 18:25

    Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

  • Anonym | 31. 10. 2006 12:44

    Anonyme, nie je najhoršie podľa vás náhodou to, od koho ten recept na kapra je ???

  • Jaroslava Oumarová | 31. 10. 2006 12:21

    Jé, to by bylo pěkné téma do diskuze, Di:-)) Co nám kde chutnalo. Až budete mít chvilku, napište nám o tom:-))

  • Di | 31. 10. 2006 11:30

    Jsem na živu, jen jsem si na dva týdny odskočila služebně do berlína. Byl tam nádherný podzim, ale to ostatně tady taky. A těch dobrot, co jsem tam ochutnala ....

  • Lidka Kábrtová | 31. 10. 2006 09:37

    Di, hurá, žijete!!!!! Koukněte se do diskuze, kolonka Jen tak, téma štafetky. Lidka

  • Di | 30. 10. 2006 23:00

    Kajko a Lidko, myslím, že losos má vynikající chuť, která vynikne sama o sobě. Já ho třeba jen upeču na pečícím papíře s česnekem a petrželkou - viz Jednoduchý pečený losos. Ale myslím si, že vlastně stačí jen sůl a trošinka oleje nebo másla - jde hlavně o kvalitní surovinu. Takže investujte do kvalitní čerstvé ryby. Včera jsem jedla úžasného čerstvého lososa v jedné berlínské restauraci (nic nóbl drahého), který byl zřejmě jen rychle opečený bez jakéhokoliv koření. Jako příloha byl skvěle ochucený listový špenát, kousek zapečených brambor a ochucená opečená veka. Bylo to naprosto úžasné, ještě teď se tetelím blahem. Veškerý um byl myslím v čerstvé surovině. Nicméně Vánoce bez kapra si nedovedu představit.

  • Airan Novakova | 30. 10. 2006 20:54

    Lososa pecu na masle s citronovym peprem (to koreni se prodava uz namichane) Pecu jenom 10min! K tomu podavam smetanovo-syrovou omacku, ve ktere plavou listy cerstveho spenatu a par krevetek. Do omacky pridavam i 25ml brendy. Delam to vetsinou na Sivestra. Jidlo je syte, pritom nehrozi prjidani:-))))

  • Kajka | 30. 10. 2006 19:55

    Přidávám se s prosbou k paní Lidce, my kapra také neradi, na vánoce dcerka s manželem také chtějí lososa. Děkuji

  • Lidka Kábrtová | 30. 10. 2006 13:26

    Tohle neposoudím, kapra my neradi jako celek...Aler mám prosbu, potřebovala bych fakt vyzkoušený a hodně dobrý recept na lososa, dcera ho chce na Vánoce.

  • Airan | 30. 10. 2006 13:20

    Anonyme, proti gustu zadny disputat...my to povazujeme za lahudku!

  • Anonym | 29. 10. 2006 18:24

    Dnes jsem takto kapra pekla,byl to nejhorší kapr, co jsem kdy jedla.

  • Tereza Jarčušková | 9. 10. 2006 07:08

    Kapor bol vynikajúci !!!!! Tá jogurtová zálievka urobila zázrak, bola chuťovo výborná, jemná ako nákyp a krásne to vyzeralo. Je to jedna z najlepších úprav rýb , aké som jedla. Ďakujem za recept, vrelo doporučujem všetkým. Kto nemá rád kapra, skúste s inou rybou.

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 07:05

    Tak už aj kapor je v mrazáku. Čaká sa na nedeľu :)))

  • Tereza Jarčušková | 2. 10. 2006 15:39

    Ďakujem za výborný recept, som milo prekvapená : ))) Dobré slovenské suché vínko je doma, bolo vinobranie, len ten kapor je ešte v obchode. Ale kúpim a v nedeľu urobím. Normálne ste ma na toho kapra navnadili, už sa teším : ))) Ešte raz ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Hladká mouka Kapr Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Čínská rýže

Čínská rýže

Česneková pomazánka - Ježek

Česneková pomazánka - Ježek

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Pohankový salát

Pohankový salát

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

45
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Rozhuda s tvarůžky - tvarůžková pomazánka
Rozhuda s tvarůžky -…
29
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
27
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
27
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr se zeleninovou krustou
Kapr se zeleninovou krustou
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact