• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pro paní Jarčuškovou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pro paní Jarčuškovou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg kapr
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • sůl
  • Zálivka
    • 1
      lžička tymián
    • 5
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hladká mouka
    • sůl
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.
2
Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.
3
Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)
4
Doporučená příloha dobré slovenské víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • campo | 10. 2. 2019 19:56

    Výborné, výborné!!! Nevím, jestli jsem gurmet, ale zdá se mi, že je to vhodné pro všechny. :-)

  • la-papaya | 9. 4. 2011 12:20

    je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

  • Katka Altmanová | 19. 12. 2006 16:52

    No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

  • ela | 3. 11. 2006 10:07

    Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

  • Di | 1. 11. 2006 08:48

    Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

  • Katka Altmanová | 31. 10. 2006 18:25

    Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

  • Anonym | 31. 10. 2006 12:44

    Anonyme, nie je najhoršie podľa vás náhodou to, od koho ten recept na kapra je ???

  • Jaroslava Oumarová | 31. 10. 2006 12:21

    Jé, to by bylo pěkné téma do diskuze, Di:-)) Co nám kde chutnalo. Až budete mít chvilku, napište nám o tom:-))

  • Di | 31. 10. 2006 11:30

    Jsem na živu, jen jsem si na dva týdny odskočila služebně do berlína. Byl tam nádherný podzim, ale to ostatně tady taky. A těch dobrot, co jsem tam ochutnala ....

  • Lidka Kábrtová | 31. 10. 2006 09:37

    Di, hurá, žijete!!!!! Koukněte se do diskuze, kolonka Jen tak, téma štafetky. Lidka

  • Di | 30. 10. 2006 23:00

    Kajko a Lidko, myslím, že losos má vynikající chuť, která vynikne sama o sobě. Já ho třeba jen upeču na pečícím papíře s česnekem a petrželkou - viz Jednoduchý pečený losos. Ale myslím si, že vlastně stačí jen sůl a trošinka oleje nebo másla - jde hlavně o kvalitní surovinu. Takže investujte do kvalitní čerstvé ryby. Včera jsem jedla úžasného čerstvého lososa v jedné berlínské restauraci (nic nóbl drahého), který byl zřejmě jen rychle opečený bez jakéhokoliv koření. Jako příloha byl skvěle ochucený listový špenát, kousek zapečených brambor a ochucená opečená veka. Bylo to naprosto úžasné, ještě teď se tetelím blahem. Veškerý um byl myslím v čerstvé surovině. Nicméně Vánoce bez kapra si nedovedu představit.

  • Airan Novakova | 30. 10. 2006 20:54

    Lososa pecu na masle s citronovym peprem (to koreni se prodava uz namichane) Pecu jenom 10min! K tomu podavam smetanovo-syrovou omacku, ve ktere plavou listy cerstveho spenatu a par krevetek. Do omacky pridavam i 25ml brendy. Delam to vetsinou na Sivestra. Jidlo je syte, pritom nehrozi prjidani:-))))

  • Kajka | 30. 10. 2006 19:55

    Přidávám se s prosbou k paní Lidce, my kapra také neradi, na vánoce dcerka s manželem také chtějí lososa. Děkuji

  • Lidka Kábrtová | 30. 10. 2006 13:26

    Tohle neposoudím, kapra my neradi jako celek...Aler mám prosbu, potřebovala bych fakt vyzkoušený a hodně dobrý recept na lososa, dcera ho chce na Vánoce.

  • Airan | 30. 10. 2006 13:20

    Anonyme, proti gustu zadny disputat...my to povazujeme za lahudku!

  • Anonym | 29. 10. 2006 18:24

    Dnes jsem takto kapra pekla,byl to nejhorší kapr, co jsem kdy jedla.

  • Tereza Jarčušková | 9. 10. 2006 07:08

    Kapor bol vynikajúci !!!!! Tá jogurtová zálievka urobila zázrak, bola chuťovo výborná, jemná ako nákyp a krásne to vyzeralo. Je to jedna z najlepších úprav rýb , aké som jedla. Ďakujem za recept, vrelo doporučujem všetkým. Kto nemá rád kapra, skúste s inou rybou.

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 07:05

    Tak už aj kapor je v mrazáku. Čaká sa na nedeľu :)))

  • Tereza Jarčušková | 2. 10. 2006 15:39

    Ďakujem za výborný recept, som milo prekvapená : ))) Dobré slovenské suché vínko je doma, bolo vinobranie, len ten kapor je ešte v obchode. Ale kúpim a v nedeľu urobím. Normálne ste ma na toho kapra navnadili, už sa teším : ))) Ešte raz ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Hladká mouka Kapr Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Krabí pomazánka

Krabí pomazánka

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Vepřové na houbách s fazolkami

Vepřové na houbách s fazolkami

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Králičí stehna pečená velmi pomalu

Dietní karbanátky

Dietní karbanátky

Vepřová omáčka s žampiony

Vepřová omáčka s žampiony

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

37
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Sekaná v bramborovém těstě
Sekaná v bramborovém…
27
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
25
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
25
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Další doporučené recepty:

Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr se zeleninovou krustou
Kapr se zeleninovou krustou
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact