• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pro paní Jarčuškovou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pro paní Jarčuškovou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg kapr
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • sůl
  • Zálivka
    • 1
      lžička tymián
    • 5
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hladká mouka
    • sůl
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.
2
Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.
3
Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)
4
Doporučená příloha dobré slovenské víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • campo | 10. 2. 2019 19:56

    Výborné, výborné!!! Nevím, jestli jsem gurmet, ale zdá se mi, že je to vhodné pro všechny. :-)

  • la-papaya | 9. 4. 2011 12:20

    je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

  • Katka Altmanová | 19. 12. 2006 16:52

    No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

  • ela | 3. 11. 2006 10:07

    Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

  • Di | 1. 11. 2006 08:48

    Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

  • Katka Altmanová | 31. 10. 2006 18:25

    Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

  • Anonym | 31. 10. 2006 12:44

    Anonyme, nie je najhoršie podľa vás náhodou to, od koho ten recept na kapra je ???

  • Jaroslava Oumarová | 31. 10. 2006 12:21

    Jé, to by bylo pěkné téma do diskuze, Di:-)) Co nám kde chutnalo. Až budete mít chvilku, napište nám o tom:-))

  • Di | 31. 10. 2006 11:30

    Jsem na živu, jen jsem si na dva týdny odskočila služebně do berlína. Byl tam nádherný podzim, ale to ostatně tady taky. A těch dobrot, co jsem tam ochutnala ....

  • Lidka Kábrtová | 31. 10. 2006 09:37

    Di, hurá, žijete!!!!! Koukněte se do diskuze, kolonka Jen tak, téma štafetky. Lidka

  • Di | 30. 10. 2006 23:00

    Kajko a Lidko, myslím, že losos má vynikající chuť, která vynikne sama o sobě. Já ho třeba jen upeču na pečícím papíře s česnekem a petrželkou - viz Jednoduchý pečený losos. Ale myslím si, že vlastně stačí jen sůl a trošinka oleje nebo másla - jde hlavně o kvalitní surovinu. Takže investujte do kvalitní čerstvé ryby. Včera jsem jedla úžasného čerstvého lososa v jedné berlínské restauraci (nic nóbl drahého), který byl zřejmě jen rychle opečený bez jakéhokoliv koření. Jako příloha byl skvěle ochucený listový špenát, kousek zapečených brambor a ochucená opečená veka. Bylo to naprosto úžasné, ještě teď se tetelím blahem. Veškerý um byl myslím v čerstvé surovině. Nicméně Vánoce bez kapra si nedovedu představit.

  • Airan Novakova | 30. 10. 2006 20:54

    Lososa pecu na masle s citronovym peprem (to koreni se prodava uz namichane) Pecu jenom 10min! K tomu podavam smetanovo-syrovou omacku, ve ktere plavou listy cerstveho spenatu a par krevetek. Do omacky pridavam i 25ml brendy. Delam to vetsinou na Sivestra. Jidlo je syte, pritom nehrozi prjidani:-))))

  • Kajka | 30. 10. 2006 19:55

    Přidávám se s prosbou k paní Lidce, my kapra také neradi, na vánoce dcerka s manželem také chtějí lososa. Děkuji

  • Lidka Kábrtová | 30. 10. 2006 13:26

    Tohle neposoudím, kapra my neradi jako celek...Aler mám prosbu, potřebovala bych fakt vyzkoušený a hodně dobrý recept na lososa, dcera ho chce na Vánoce.

  • Airan | 30. 10. 2006 13:20

    Anonyme, proti gustu zadny disputat...my to povazujeme za lahudku!

  • Anonym | 29. 10. 2006 18:24

    Dnes jsem takto kapra pekla,byl to nejhorší kapr, co jsem kdy jedla.

  • Tereza Jarčušková | 9. 10. 2006 07:08

    Kapor bol vynikajúci !!!!! Tá jogurtová zálievka urobila zázrak, bola chuťovo výborná, jemná ako nákyp a krásne to vyzeralo. Je to jedna z najlepších úprav rýb , aké som jedla. Ďakujem za recept, vrelo doporučujem všetkým. Kto nemá rád kapra, skúste s inou rybou.

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 07:05

    Tak už aj kapor je v mrazáku. Čaká sa na nedeľu :)))

  • Tereza Jarčušková | 2. 10. 2006 15:39

    Ďakujem za výborný recept, som milo prekvapená : ))) Dobré slovenské suché vínko je doma, bolo vinobranie, len ten kapor je ešte v obchode. Ale kúpim a v nedeľu urobím. Normálne ste ma na toho kapra navnadili, už sa teším : ))) Ešte raz ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Hladká mouka Kapr Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Brampatáčky

Brampatáčky

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Grilovaná nebo pečená špeková zelenina

Čoko muffiny

Čoko muffiny

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Brokolice (květák) se sýrovou smetanou - zapečená

Brokolice (květák) se sýrovou…

Brokolicová polévka

Brokolicová polévka

Doporučujeme

40 minut
Tortilly s masovými kuličkami

Tortilly s masovými kuličkami

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

73
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
Svatojánská ořechovka: Tradiční letní lahůdka pro milovníky domácích likérů
Svatojánská ořechovka: Tradiční letní lahůdka pro…
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
AHA.cz Páni kluci slavili 50 let: Zlomené srdce zamilované Reifové

Páni kluci slavili 50 let: Zlomené srdce zamilované Reifové

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Pantofle, které nezujete celé léto: Toto jsou tipy stylistky na nejpohodlnější obuv!

Pantofle, které nezujete celé léto: Toto jsou tipy stylistky na nejpohodlnější obuv!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Tragicky zemřel muzikant Vocilka (†42): Ztraceného zdrtila smrt jeho basáka!

Tragicky zemřel muzikant Vocilka (†42): Ztraceného zdrtila smrt jeho basáka!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a toxické vztahy: Kdo bývá největší obětí?

Znamení zvěrokruhu a toxické vztahy: Kdo bývá největší obětí?

Další doporučené recepty:

Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr se zeleninovou krustou
Kapr se zeleninovou krustou
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact