• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kapr pod bramborovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pod bramborovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pod bramborovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • 150
      g žampiony
    • fazolové lusky
    • sůl
    • kmín
    • olej
    • 600
      g brambory
    • 100
      ml smetana
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g rybí maso kapří
    • sardelová pasta
    • semínka dýňová a slunečnicová

Postup přípravy receptu

1
Dejte vařit brambory, po uvaření sceďte a s máslem vyšlehejte na hladkou kaši. Kaši necháme chvilku vychladnout. Pak do kaše zašlehejte smetanu a následně vejce. Maso z kapra nakrájejte na tenké proužky široké dva až tři milimetry. Tím dojde k překrájení drobných kostí, které pak jakoby z pokrmu zmizí a nebudou vás tudíž při konzumaci obtěžovat. Překrájeného kapra osolte, ochuťte kmínem a jen lehce sardelovou pastou.
2
Žampiony oloupejte a nakrájejte na hrubší kousky, cibuli na měsíčky a přidejte čerstvé fazolové lusky. Na dno zapékací nádoby dejte trochu oleje, rozetřete ho,pak přidejte kapra promíchaného se žampiony, cibulí a lusky. Celé dno nádoby by mělo být rovnoměrně pokryté.
3
Na tuto vrstvu rozetřete připravenou bramborovu kaši s vejci. Urovnejte její povrch, případně ho okrášlete ornamenty pomocí namočené vidličky nebo lžíce. Nakonec posypte semínky.
4
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vše pečte v této teplotě přibližně 20 minut. Na závěr krátce, 3 – 5 minut, pokrm dopečete při vyšší teplotě, aby se pěkně opekla bramborová kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Chléb s bramborovou kaší

Chléb s bramborovou kaší

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sdfdsdgd | 8. 12. 2010 12:38

    duihfuishfishofsofsdofsfsfhsfhshssdio

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Fazolové lusky Kmín Máslo Olej Rybí maso Sardelová pasta Semínka Smetana Sůl Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oravská kulaša

Oravská kulaša

Vepřové na houbách s fazolkami

Vepřové na houbách s fazolkami

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Frankfurtská polévka s hlívou

Frankfurtská polévka s hlívou

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Rychlá večeře

Rychlá večeře

Doporučujeme

60 minut
Marocké masové koule s kapustičkami a slaninou

Marocké masové koule s kapustičkami a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

295
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
258
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
142
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
138
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
67
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
AHA.cz Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské:  Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské: Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Dara Rolins po návratu Nedvěda: Život plný změn!

Dara Rolins po návratu Nedvěda: Život plný změn!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Další doporučené recepty:

Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
  • Recepty.cz
  • Kapr pod bramborovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact