• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kapr pod bramborovou čepicí
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pod bramborovou čepicí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pod bramborovou čepicí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • 150
      g žampiony
    • fazolové lusky
    • sůl
    • kmín
    • olej
    • 600
      g brambory
    • 100
      ml smetana
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g rybí maso kapří
    • sardelová pasta
    • semínka dýňová a slunečnicová

Postup přípravy receptu

1
Dejte vařit brambory, po uvaření sceďte a s máslem vyšlehejte na hladkou kaši. Kaši necháme chvilku vychladnout. Pak do kaše zašlehejte smetanu a následně vejce. Maso z kapra nakrájejte na tenké proužky široké dva až tři milimetry. Tím dojde k překrájení drobných kostí, které pak jakoby z pokrmu zmizí a nebudou vás tudíž při konzumaci obtěžovat. Překrájeného kapra osolte, ochuťte kmínem a jen lehce sardelovou pastou.
2
Žampiony oloupejte a nakrájejte na hrubší kousky, cibuli na měsíčky a přidejte čerstvé fazolové lusky. Na dno zapékací nádoby dejte trochu oleje, rozetřete ho,pak přidejte kapra promíchaného se žampiony, cibulí a lusky. Celé dno nádoby by mělo být rovnoměrně pokryté.
3
Na tuto vrstvu rozetřete připravenou bramborovu kaši s vejci. Urovnejte její povrch, případně ho okrášlete ornamenty pomocí namočené vidličky nebo lžíce. Nakonec posypte semínky.
4
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vše pečte v této teplotě přibližně 20 minut. Na závěr krátce, 3 – 5 minut, pokrm dopečete při vyšší teplotě, aby se pěkně opekla bramborová kaše.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Květák se sýrovou čepicí

Květák se sýrovou čepicí

Chléb s bramborovou kaší

Chléb s bramborovou kaší

Chřestový salát s bramborovou pizzou

Chřestový salát s bramborovou pizzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sdfdsdgd | 8. 12. 2010 12:38

    duihfuishfishofsofsdofsfsfhsfhshssdio

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Fazolové lusky Kmín Máslo Olej Rybí maso Sardelová pasta Semínka Smetana Sůl Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Brokolicová polévka s brambory

Brokolicová polévka s brambory

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Rajský salát - light

Rajský salát - light

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

46
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
44
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
43
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
40
Domácí kečup
Domácí kečup
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Hned po pohřbu skončil v hrnci Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Hned po pohřbu skončil v hrnci Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kapr pro paní Jarčuškovou
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
  • Recepty.cz
  • Kapr pod bramborovou čepicí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact