RADA: Jak připravit rybu?
Kapr po mlynářsku
Smažený kapr
Kapr na černo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Štrůdl se zelím a nivou
Tvarohový koláč s meruňkami
Italské kuře II.
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Maďarská rybí polévka
Dalamánky z chleba
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Čočkový salát se zeleninou
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou