Jídlo velmi dobré.Já jsem osmažil zeleninu, na to jsem dal osolené porce kapra, přidal koření a v hrnku rozmíchal bílé víno a kečum a touto směsí zalil. Nechal jsem cca 30-40minut dusit. Jako příloha byla rýže nebo brambory. S rýží nám to chutnalo víc.Pepa Č.Lípa
Kombinace kořenové zeleniny,rybího masa a vína je výborná.Použila jsem mraženou zeleninovou směs na svíčkovou,kapra potřela plnotučnou hořčicí.Akorát jsem to nedusila na plotně,ale pekla v troubě.Dávám 1.
Ten sos se jmenuje Cumberland Sauce, ale zkoušel jsem všelicos, "co dům dal", i chilli nebo tabasco - ryba stejně jako kuře ochotně přijímá jakoukoli chuť.
Velici,velice zajímavé.Divoké koření milujem a kapra může muž pořád.Když jí jakoukoli rybu ,nemá na talíři skoro žádné kosti,zato já...Borůvkový sos je předpokládám želé či marmeláda,že?Vyzkouším.