Podobně připravuji také, ryba voní po špeku a hladká mouka nedá paprice zhořknout. Smetanu už nedávám.
Tuto dobrotu jsem připravovala né z podkov nýbrž z plátků odřízlých od žeber kapra, nakrájených na filety. Doporučuji kapra stáhnout, velmi snadno se pak smaží :-) Moc jsme si pochutnali :-)
Dnes vecer jsme vyzkouseli a bylo to VYBORNE-ja sama ryby moc nemusim, ale opravdu jsem si pochutnala. Take jsem pridala zeleninu(hrasek a brokolici) a trochu cesneku- kdyby muj muz mohl tak ho dava i do babovky:-)(Pravda, brambory se mi moc nepovedly, byly trosku pricmoudle a tvrde, ale kapr mnam mnam:-) )
Nikdy bych neverila, ze i ryba muze byt chutna (nejsem privrzenec). Diky tomuto receptu ale prehodnocuji. Do smetany s vypeckem jsem pridala mrazenou zeleninu (hrasek, mrkev, kukurice), osolila a zahustila moukou.Vyborne, doporucuji.