• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
Napište svůj komentář k receptu

Kapr dle Petra Voka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr dle Petra Voka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapr plátky
    • máslo
    • špek
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka Petra Velikého

Polévka Petra Velikého

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 25. 12. 2009 17:58

    Dřív jsem kapra moc nemusela, u většiny receptů mi vadila ta " kapří chuť ", ale takto upravený je fakt dobrý. Já jsem byla moc spokojená. Určitě zopakuji. Jen jsem místo špeku (nebyl) dal kousek anglické. Díky za jednoduchou a opravdu chutnou úpravu kapra.

  • Eliška Rádlová | 21. 12. 2009 13:34

    Naše rodina takto na štědrý den připravuje kapra už léta. Česnek je sice těžký, ale pořád je to zdravější než obalovaný, a hlavně ryba chutná tak jinak, že si ji oblíbí i lidé kteří kapří maso moc nemusí. Letos ho budu takto dělat poprvé i příteli, snad mě s tím nepošle k šípku :-)

  • Zdenka Musilová | 14. 10. 2009 15:32

    Recept je výborný, máme rádi všechny ryby.

  • Jan Zábojník | 11. 10. 2009 18:50

    Výborný recept, doporučuji. Osobně jsem kapra nikdy moc nemusel, jedenkrát za rok na vánoce je tak akorát. Tento recept ale dává kaprovi úplně jiný rozměr, jinou chuť, vůni i konzistenci. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Milan Votrubec | 30. 9. 2008 17:52

    Skvělý recept!!!Taky dělám kapra takhle. Kdo to okusil, už jinak kapra nedělá.........

  • Pavla Poláková | 20. 2. 2008 10:43

    Tedy řeknu vám, že si pan Vok pěkně dopřával, včera jsem udělala kapra dle tohoto receptu a byla to mňamka. My jsme vždy dělali kapra jen smaženého v trojobalu, netroufali jsme si na jiný způsob z důvodu, že by to snad ani nebylo dobrý, ale riskla jsem to a potvrdilo se pravidlo : risk=zisk. Opravdu výborná večeře. Dávám za 1 !!

  • Anonym | 12. 1. 2008 12:17

    super jidelko!!!!!!!!!!

  • Radka Mayerová | 5. 7. 2007 19:23

    ahojky tak právě zkoušíme toho Pana kapra Voka dát do trouby, jen pořád nevíme na kolik stupňů se mu má předehřát pelíšek tak uvidíme, řekl slepý a šlápl do... snad jo, ale určitě to bude bašta!! tak ahoj a všem kdo něco hledají nebo vaří dobrou českou chuť!!

  • Anonym | 16. 4. 2007 23:26

    No vida, počesnekovaný kapří filet jsem šoupla do trouby nedávno z vlastního popudu, ale bez špeku. K tomu hromada salátu - račátka, okurka, ředkvičiky, ledový salát, citronová šťáva, mladá cibulka, panenský olivový olej.

  • Vladka Mikeskova | 16. 4. 2007 18:46

    Tak jsem tento recept vyzkousela k nedelnimu obedu a je fantasticky. U tohoto receptu zustaneme i na vanocni svatky,protoze klasicky smazeny kapr na tento recept nema. Kapr podle pana Voka je jako mercedes a smazeny kapr jako trabant.

  • Hana Rožníčková | 23. 3. 2007 09:08

    Kdo budete mít cestu do Třeboně, určitě se zastavte na jídlo v restauraci Šupina. Výborná restaurace se skvělým jídlem. A Třeboň? Krásné město a výborné lázně!!!

  • Miloš Kuchta | 23. 3. 2007 00:29

    Někdy bych to měl zkusit. Pokud hledáte fajn recepty na ryby a máte je rádi, tak navštivte www.supina.cz Je tam plno receptů na kapry, okouny apod. a vypadá to velice lákavě. Pokud máte rádi i řeckou kuchyni, tak zkuste vyhledat Tzatziki. Je tam můj recept připravený podle majitele z řecké restaurace z Polichrona v Řecku. Ryby jsou fajn bašta!!!! Vše záleží jako vždy jak to ,,vypadá na oko,, jak se Vám to líbí a hlavně jak to chutná. Řekl bych, že todle bude fajn dlabanec (ryby)!!!!!! Zdraví jihočech v Praze Miloš Kuchta. milkuchta@atlas.cz

  • Zdena z JM | 20. 11. 2006 07:12

    Vynikající.Dávám 1.

  • Šárka Matyášová | 13. 8. 2006 05:45

    mňamka....moc dobré to bylo.....kapřík sper a hlavně ten sosík....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapr Kmín Máslo Špek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s avokádem

Hlávkový salát s avokádem

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Škvarková pomazánka podle řezníka Pospíšila

Škvarková pomazánka podle řezníka…

Cibulový chléb

Cibulový chléb

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Sušenky

Sušenky

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

108
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
64
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
25
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný
Borůvkový koláč II. -…
24
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Životní trauma hvězdy Kamarádů: Antonín Navrátil (67): Válka se soudci kvůli dceři!

Životní trauma hvězdy Kamarádů: Antonín Navrátil (67): Válka se soudci kvůli dceři!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact