• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
Napište svůj komentář k receptu

Kapr dle Petra Voka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr dle Petra Voka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapr plátky
    • máslo
    • špek
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka Petra Velikého

Polévka Petra Velikého

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 25. 12. 2009 17:58

    Dřív jsem kapra moc nemusela, u většiny receptů mi vadila ta " kapří chuť ", ale takto upravený je fakt dobrý. Já jsem byla moc spokojená. Určitě zopakuji. Jen jsem místo špeku (nebyl) dal kousek anglické. Díky za jednoduchou a opravdu chutnou úpravu kapra.

  • Eliška Rádlová | 21. 12. 2009 13:34

    Naše rodina takto na štědrý den připravuje kapra už léta. Česnek je sice těžký, ale pořád je to zdravější než obalovaný, a hlavně ryba chutná tak jinak, že si ji oblíbí i lidé kteří kapří maso moc nemusí. Letos ho budu takto dělat poprvé i příteli, snad mě s tím nepošle k šípku :-)

  • Zdenka Musilová | 14. 10. 2009 15:32

    Recept je výborný, máme rádi všechny ryby.

  • Jan Zábojník | 11. 10. 2009 18:50

    Výborný recept, doporučuji. Osobně jsem kapra nikdy moc nemusel, jedenkrát za rok na vánoce je tak akorát. Tento recept ale dává kaprovi úplně jiný rozměr, jinou chuť, vůni i konzistenci. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Milan Votrubec | 30. 9. 2008 17:52

    Skvělý recept!!!Taky dělám kapra takhle. Kdo to okusil, už jinak kapra nedělá.........

  • Pavla Poláková | 20. 2. 2008 10:43

    Tedy řeknu vám, že si pan Vok pěkně dopřával, včera jsem udělala kapra dle tohoto receptu a byla to mňamka. My jsme vždy dělali kapra jen smaženého v trojobalu, netroufali jsme si na jiný způsob z důvodu, že by to snad ani nebylo dobrý, ale riskla jsem to a potvrdilo se pravidlo : risk=zisk. Opravdu výborná večeře. Dávám za 1 !!

  • Anonym | 12. 1. 2008 12:17

    super jidelko!!!!!!!!!!

  • Radka Mayerová | 5. 7. 2007 19:23

    ahojky tak právě zkoušíme toho Pana kapra Voka dát do trouby, jen pořád nevíme na kolik stupňů se mu má předehřát pelíšek tak uvidíme, řekl slepý a šlápl do... snad jo, ale určitě to bude bašta!! tak ahoj a všem kdo něco hledají nebo vaří dobrou českou chuť!!

  • Anonym | 16. 4. 2007 23:26

    No vida, počesnekovaný kapří filet jsem šoupla do trouby nedávno z vlastního popudu, ale bez špeku. K tomu hromada salátu - račátka, okurka, ředkvičiky, ledový salát, citronová šťáva, mladá cibulka, panenský olivový olej.

  • Vladka Mikeskova | 16. 4. 2007 18:46

    Tak jsem tento recept vyzkousela k nedelnimu obedu a je fantasticky. U tohoto receptu zustaneme i na vanocni svatky,protoze klasicky smazeny kapr na tento recept nema. Kapr podle pana Voka je jako mercedes a smazeny kapr jako trabant.

  • Hana Rožníčková | 23. 3. 2007 09:08

    Kdo budete mít cestu do Třeboně, určitě se zastavte na jídlo v restauraci Šupina. Výborná restaurace se skvělým jídlem. A Třeboň? Krásné město a výborné lázně!!!

  • Miloš Kuchta | 23. 3. 2007 00:29

    Někdy bych to měl zkusit. Pokud hledáte fajn recepty na ryby a máte je rádi, tak navštivte www.supina.cz Je tam plno receptů na kapry, okouny apod. a vypadá to velice lákavě. Pokud máte rádi i řeckou kuchyni, tak zkuste vyhledat Tzatziki. Je tam můj recept připravený podle majitele z řecké restaurace z Polichrona v Řecku. Ryby jsou fajn bašta!!!! Vše záleží jako vždy jak to ,,vypadá na oko,, jak se Vám to líbí a hlavně jak to chutná. Řekl bych, že todle bude fajn dlabanec (ryby)!!!!!! Zdraví jihočech v Praze Miloš Kuchta. milkuchta@atlas.cz

  • Zdena z JM | 20. 11. 2006 07:12

    Vynikající.Dávám 1.

  • Šárka Matyášová | 13. 8. 2006 05:45

    mňamka....moc dobré to bylo.....kapřík sper a hlavně ten sosík....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapr Kmín Máslo Špek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové knedlíky

Chlebové knedlíky

Dršťková polévka grand

Dršťková polévka grand

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Cibulová šťávička proti kašli

Cibulová šťávička proti kašli

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Králík v zelenině s hořčicí

Králík v zelenině s hořčicí

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Koláč švestkový s drobenkou

Koláč švestkový s drobenkou

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Máslové řízky
Máslové řízky
23
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
22
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Nakupujete na cestách jako turista? Tady je návod, jak to dělat líp (a bez kýče)

Blesk.cz Eliška a Damián se vrací na obrazovky: Seriálový debakl si vyprosili diváci!

Eliška a Damián se vrací na obrazovky: Seriálový debakl si vyprosili diváci!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact