• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
Napište svůj komentář k receptu

Kapr dle Petra Voka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr dle Petra Voka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapr plátky
    • máslo
    • špek
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka Petra Velikého

Polévka Petra Velikého

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 25. 12. 2009 17:58

    Dřív jsem kapra moc nemusela, u většiny receptů mi vadila ta " kapří chuť ", ale takto upravený je fakt dobrý. Já jsem byla moc spokojená. Určitě zopakuji. Jen jsem místo špeku (nebyl) dal kousek anglické. Díky za jednoduchou a opravdu chutnou úpravu kapra.

  • Eliška Rádlová | 21. 12. 2009 13:34

    Naše rodina takto na štědrý den připravuje kapra už léta. Česnek je sice těžký, ale pořád je to zdravější než obalovaný, a hlavně ryba chutná tak jinak, že si ji oblíbí i lidé kteří kapří maso moc nemusí. Letos ho budu takto dělat poprvé i příteli, snad mě s tím nepošle k šípku :-)

  • Zdenka Musilová | 14. 10. 2009 15:32

    Recept je výborný, máme rádi všechny ryby.

  • Jan Zábojník | 11. 10. 2009 18:50

    Výborný recept, doporučuji. Osobně jsem kapra nikdy moc nemusel, jedenkrát za rok na vánoce je tak akorát. Tento recept ale dává kaprovi úplně jiný rozměr, jinou chuť, vůni i konzistenci. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Milan Votrubec | 30. 9. 2008 17:52

    Skvělý recept!!!Taky dělám kapra takhle. Kdo to okusil, už jinak kapra nedělá.........

  • Pavla Poláková | 20. 2. 2008 10:43

    Tedy řeknu vám, že si pan Vok pěkně dopřával, včera jsem udělala kapra dle tohoto receptu a byla to mňamka. My jsme vždy dělali kapra jen smaženého v trojobalu, netroufali jsme si na jiný způsob z důvodu, že by to snad ani nebylo dobrý, ale riskla jsem to a potvrdilo se pravidlo : risk=zisk. Opravdu výborná večeře. Dávám za 1 !!

  • Anonym | 12. 1. 2008 12:17

    super jidelko!!!!!!!!!!

  • Radka Mayerová | 5. 7. 2007 19:23

    ahojky tak právě zkoušíme toho Pana kapra Voka dát do trouby, jen pořád nevíme na kolik stupňů se mu má předehřát pelíšek tak uvidíme, řekl slepý a šlápl do... snad jo, ale určitě to bude bašta!! tak ahoj a všem kdo něco hledají nebo vaří dobrou českou chuť!!

  • Anonym | 16. 4. 2007 23:26

    No vida, počesnekovaný kapří filet jsem šoupla do trouby nedávno z vlastního popudu, ale bez špeku. K tomu hromada salátu - račátka, okurka, ředkvičiky, ledový salát, citronová šťáva, mladá cibulka, panenský olivový olej.

  • Vladka Mikeskova | 16. 4. 2007 18:46

    Tak jsem tento recept vyzkousela k nedelnimu obedu a je fantasticky. U tohoto receptu zustaneme i na vanocni svatky,protoze klasicky smazeny kapr na tento recept nema. Kapr podle pana Voka je jako mercedes a smazeny kapr jako trabant.

  • Hana Rožníčková | 23. 3. 2007 09:08

    Kdo budete mít cestu do Třeboně, určitě se zastavte na jídlo v restauraci Šupina. Výborná restaurace se skvělým jídlem. A Třeboň? Krásné město a výborné lázně!!!

  • Miloš Kuchta | 23. 3. 2007 00:29

    Někdy bych to měl zkusit. Pokud hledáte fajn recepty na ryby a máte je rádi, tak navštivte www.supina.cz Je tam plno receptů na kapry, okouny apod. a vypadá to velice lákavě. Pokud máte rádi i řeckou kuchyni, tak zkuste vyhledat Tzatziki. Je tam můj recept připravený podle majitele z řecké restaurace z Polichrona v Řecku. Ryby jsou fajn bašta!!!! Vše záleží jako vždy jak to ,,vypadá na oko,, jak se Vám to líbí a hlavně jak to chutná. Řekl bych, že todle bude fajn dlabanec (ryby)!!!!!! Zdraví jihočech v Praze Miloš Kuchta. milkuchta@atlas.cz

  • Zdena z JM | 20. 11. 2006 07:12

    Vynikající.Dávám 1.

  • Šárka Matyášová | 13. 8. 2006 05:45

    mňamka....moc dobré to bylo.....kapřík sper a hlavně ten sosík....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapr Kmín Máslo Špek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Hamburgery original

Hamburgery original

Kuřecí směs s játry

Kuřecí směs s játry

Kompotová buchta na plech

Kompotová buchta na plech

Jemná hrachová kaše

Jemná hrachová kaše

Těstoviny se špenátem, brokolicí a šunkou

Těstoviny se špenátem, brokolicí a…

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Jednoduché kokosové řezy ala Bounty

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
26
Palačinky
Palačinky
24
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

Jiří Langmajer (58) na dovolené: Zaútočil na něj žralok!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact