• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
Napište svůj komentář k receptu

Kapr dle Petra Voka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr dle Petra Voka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kapr plátky
    • máslo
    • špek
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpustíme máslo, lehounce osmahneme špek a česnek. Porce kapra naskládáme do pekáčku a bohatě pokropíme máslovou směsí. Osolíme a upečeme v troubě. Hotové sypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Polévka Petra Velikého

Polévka Petra Velikého

Palačinky od Petra

Palačinky od Petra

Kapr na anglické slanině

Kapr na anglické slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 25. 12. 2009 17:58

    Dřív jsem kapra moc nemusela, u většiny receptů mi vadila ta " kapří chuť ", ale takto upravený je fakt dobrý. Já jsem byla moc spokojená. Určitě zopakuji. Jen jsem místo špeku (nebyl) dal kousek anglické. Díky za jednoduchou a opravdu chutnou úpravu kapra.

  • Eliška Rádlová | 21. 12. 2009 13:34

    Naše rodina takto na štědrý den připravuje kapra už léta. Česnek je sice těžký, ale pořád je to zdravější než obalovaný, a hlavně ryba chutná tak jinak, že si ji oblíbí i lidé kteří kapří maso moc nemusí. Letos ho budu takto dělat poprvé i příteli, snad mě s tím nepošle k šípku :-)

  • Zdenka Musilová | 14. 10. 2009 15:32

    Recept je výborný, máme rádi všechny ryby.

  • Jan Zábojník | 11. 10. 2009 18:50

    Výborný recept, doporučuji. Osobně jsem kapra nikdy moc nemusel, jedenkrát za rok na vánoce je tak akorát. Tento recept ale dává kaprovi úplně jiný rozměr, jinou chuť, vůni i konzistenci. Vyzkoušejte, nebudete litovat.

  • Milan Votrubec | 30. 9. 2008 17:52

    Skvělý recept!!!Taky dělám kapra takhle. Kdo to okusil, už jinak kapra nedělá.........

  • Pavla Poláková | 20. 2. 2008 10:43

    Tedy řeknu vám, že si pan Vok pěkně dopřával, včera jsem udělala kapra dle tohoto receptu a byla to mňamka. My jsme vždy dělali kapra jen smaženého v trojobalu, netroufali jsme si na jiný způsob z důvodu, že by to snad ani nebylo dobrý, ale riskla jsem to a potvrdilo se pravidlo : risk=zisk. Opravdu výborná večeře. Dávám za 1 !!

  • Anonym | 12. 1. 2008 12:17

    super jidelko!!!!!!!!!!

  • Radka Mayerová | 5. 7. 2007 19:23

    ahojky tak právě zkoušíme toho Pana kapra Voka dát do trouby, jen pořád nevíme na kolik stupňů se mu má předehřát pelíšek tak uvidíme, řekl slepý a šlápl do... snad jo, ale určitě to bude bašta!! tak ahoj a všem kdo něco hledají nebo vaří dobrou českou chuť!!

  • Anonym | 16. 4. 2007 23:26

    No vida, počesnekovaný kapří filet jsem šoupla do trouby nedávno z vlastního popudu, ale bez špeku. K tomu hromada salátu - račátka, okurka, ředkvičiky, ledový salát, citronová šťáva, mladá cibulka, panenský olivový olej.

  • Vladka Mikeskova | 16. 4. 2007 18:46

    Tak jsem tento recept vyzkousela k nedelnimu obedu a je fantasticky. U tohoto receptu zustaneme i na vanocni svatky,protoze klasicky smazeny kapr na tento recept nema. Kapr podle pana Voka je jako mercedes a smazeny kapr jako trabant.

  • Hana Rožníčková | 23. 3. 2007 09:08

    Kdo budete mít cestu do Třeboně, určitě se zastavte na jídlo v restauraci Šupina. Výborná restaurace se skvělým jídlem. A Třeboň? Krásné město a výborné lázně!!!

  • Miloš Kuchta | 23. 3. 2007 00:29

    Někdy bych to měl zkusit. Pokud hledáte fajn recepty na ryby a máte je rádi, tak navštivte www.supina.cz Je tam plno receptů na kapry, okouny apod. a vypadá to velice lákavě. Pokud máte rádi i řeckou kuchyni, tak zkuste vyhledat Tzatziki. Je tam můj recept připravený podle majitele z řecké restaurace z Polichrona v Řecku. Ryby jsou fajn bašta!!!! Vše záleží jako vždy jak to ,,vypadá na oko,, jak se Vám to líbí a hlavně jak to chutná. Řekl bych, že todle bude fajn dlabanec (ryby)!!!!!! Zdraví jihočech v Praze Miloš Kuchta. milkuchta@atlas.cz

  • Zdena z JM | 20. 11. 2006 07:12

    Vynikající.Dávám 1.

  • Šárka Matyášová | 13. 8. 2006 05:45

    mňamka....moc dobré to bylo.....kapřík sper a hlavně ten sosík....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapr Kmín Máslo Špek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Plněná vepřová rolka

Plněná vepřová rolka

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

65
Celozrnné špaldovo-pohankové rohlíčky
Celozrnné špaldovo…
58
Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě
Bylinkové kuře (králík)…
49
Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem
Carrot cake (Mrkvový…
34
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Červená řepa s medem…
29
Bylinkové máslo
Bylinkové máslo

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Jste neustále bez energie? Bacha na čtyři typy lidí, co vás tajně vysávají

Blesk.cz Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

Amal už toho měla plné zuby: Zákaz telefonů u Clooneyových

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Kapr dle Petra Voka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact