• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kaplická cmunda
Napište svůj komentář k receptu

Kaplická cmunda

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 12
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda
5fotografií
Nahrát fotku
 

Dozlatova osmažené bramboráky vonící česnekem a majoránkou, naplněné opečenými plátky krkovice a kysaným zelím.

Suroviny

4 porce
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule větší
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 1
      ks brambory varný typ B
    • 600
      g krkovice - uzená
    • sůl
    • pepř mletý
  • Bramboráky
    • 600
      g brambory varný typ B
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 150
      g hladká mouka
    • 2
      lžička majoránka
    • 100
      ml mléko
    • olej na smažení
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
V kastrolu rozpalte sádlo a na něm orestujte cibuli nakrájenou na kostičky. Po pár minutách přidejte okapané zelí, osolte a opepřete. Zalijte 100 ml vody a poduste, asi 10 minut. Přidejte cukr a najemno nastrouhanou bramboru. Ještě pár minut restujte, až brambora změkne a zahustí zelí.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Na bramboráky nastrouhejte oloupané brambory najemno. Přidejte vejce, prolisovaný česnek, mouku a majoránku. Osolte a opepřete. Přilijte mléko a vařečkou umíchejte hladké husté těsto.

RADA: Jak rychle oloupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Na pánvi rozehřejte olej a postupně na něm dozlatova po obou stranách opékejte bramboráky silné asi 0,5 cm. Cmundu podávejte se zelím a plátky krkovice opečené na pánvi.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Bramboráky s červenou řepou

Bramboráky s červenou řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Bramboráky Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové FOOD
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Cukr krupice Hladká mouka Krkovice - uzená Kysané zelí Majoránka Mléko Olej Pepř mletý Sádlo Sůl Vejce

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Mexické maso

Mexické maso

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

209
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
101
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
74
Houbový guláš
Houbový guláš
71
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
56
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Kanec se šípkovou
Kanec se šípkovou
Kaparová omáčka
Kaparová omáčka
Kapie plněné kuřecím masem
Kapie plněné kuřecím masem
Kapr - Vánoční variace
Kapr - Vánoční variace
Kapr (nejen) pečený se sýrem
Kapr (nejen) pečený se sýrem
Kapr cibuláč
Kapr cibuláč
  • Recepty.cz
  • Kaplická cmunda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact