dobre odpoledne. Pani Lenko muzete to taky jako prilohu ale mi to mame vice jako salat a hlavne k lusteninam napr. fazolacce nebo k cocce v zime,a taky si do davam na chleba:))kazdy s tim dela co chce.
To je škoda. Díky česneku mi to přijde dost pikantní. Ale já to spíš chápu jako přílohu k masu a také na chlebu s tvarohou pomazánkou to bylo dobré. Čili spíš chuťovka než salát, kterého sním misku.
Nás tento salát příliš neoslovil. Nevím proč, možná jsem jej špatně ochutila.
Vážně moc dobrý. Koncem léta toho nadělám hodně do malých skleniček a konzervuju. Na zimu pak jen vyndám ze sklepa hotovku.Mimoch. větší kousky jsou vynikající na čerstvý chleba s máslem. Marsí
jestli vam hutna ,a jdou oloupat papriky lechce,to jsem rada:).A jestli chcete tak jak je mate oloupane,dejte do sacku par paprik a dejte do mrazaku, rozrzmrazte ,pridejde sul atd,a mate i v zime vynikaji salat
Lenko, mám ten stejný problém.Po přečtení vašeho komentáře jsem se však rozhodla,že to o víkendu zkusím.
Od podobných receptů mne vždy odradilo loupání paprik. Včera jsem to poprvé zkusila a jsem moc ráda- nic to není. A salát je úžasný!!! Děkuji.
zapomela jsem se podepsat:) sibila40