Kandovaná pomerančová (citronová) kůra
Zelňačka tety Vandy
Kuře tety Vandy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To je zvláštní, já je mám již rok v uzavřené dóze a nic jim není. ;-)
vynikající... jen to nemá žádnou trvanlivost :-[
Perfektní recept, už jsem letos nevěděla, co ještě z dýní udělat. Výborné, místo tresti jsem dala pomerančovou kůru.
Opraveno, díky.
bez cukru? :-(
Výborné,ale rychle mizí.
Zapečené filé po cikánsku
Buchta s rosolem
Balkánské řezy II.
Kynutá cmunda
Curry rizoto s kuřecím masem a…
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Suši s rybou a zeleninou
Jednoduchá šunková pomazánka
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…