Kandovaná pomerančová (citronová) kůra
Zelňačka tety Vandy
Kuře tety Vandy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To je zvláštní, já je mám již rok v uzavřené dóze a nic jim není. ;-)
vynikající... jen to nemá žádnou trvanlivost :-[
Perfektní recept, už jsem letos nevěděla, co ještě z dýní udělat. Výborné, místo tresti jsem dala pomerančovou kůru.
Opraveno, díky.
bez cukru? :-(
Výborné,ale rychle mizí.
Rychlý moučník
Kuřecí stehna po Řecku
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Kuřecí maso na řecký způsob
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Zavařená červená paprika
Čočková polévka s klobásou
Těstoviny s řepou - zapékané
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky