Kandovaná pomerančová (citronová) kůra
Zelňačka tety Vandy
Kuře tety Vandy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To je zvláštní, já je mám již rok v uzavřené dóze a nic jim není. ;-)
vynikající... jen to nemá žádnou trvanlivost :-[
Perfektní recept, už jsem letos nevěděla, co ještě z dýní udělat. Výborné, místo tresti jsem dala pomerančovou kůru.
Opraveno, díky.
bez cukru? :-(
Výborné,ale rychle mizí.
Opečené toasty s mozzarellou
Šusky (opečené škubánky)
Vánoční rybí polévka
Jahodový dort s tvarohem a želé
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Adžika masovo-zeleninové ragú
Bramborové noky s dušeným špenátem
Zabaione - Italský desert
Kološvárské zelí z remosky
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem