Kandovaná pomerančová (citronová) kůra
Zelňačka tety Vandy
Kuře tety Vandy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To je zvláštní, já je mám již rok v uzavřené dóze a nic jim není. ;-)
vynikající... jen to nemá žádnou trvanlivost :-[
Perfektní recept, už jsem letos nevěděla, co ještě z dýní udělat. Výborné, místo tresti jsem dala pomerančovou kůru.
Opraveno, díky.
bez cukru? :-(
Výborné,ale rychle mizí.
Plněné bramborové knedlíky
Rizoto z mletého masa
Květákový nákyp se šunkou
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Listové řezy s rumovou polevou
Limoncello
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Losos na pomerančích
Hovězí sendvič s nakládanými…
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory