Kandovaná pomerančová (citronová) kůra
Zelňačka tety Vandy
Kuře tety Vandy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
To je zvláštní, já je mám již rok v uzavřené dóze a nic jim není. ;-)
vynikající... jen to nemá žádnou trvanlivost :-[
Perfektní recept, už jsem letos nevěděla, co ještě z dýní udělat. Výborné, místo tresti jsem dala pomerančovou kůru.
Opraveno, díky.
bez cukru? :-(
Výborné,ale rychle mizí.
Linecké těsto pro začátečníky
Ovocno-tvarohový koláč
Bramborové těsto-recept po babičce
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Hermelín v listovém těstíčku
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Barevné pomazánky - z červené řepy
Přírodní plátky se zeleninou a…
Houskové uzenářské knedlíky
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek