Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena
|17. 9. 2014 22:10
Krásná fotka, ale recept k ničemu- postup neúplný a půl kila cukru a skoro 3/4 kila marmelády na omáčku ??? :-$
labužník
|17. 4. 2014 19:30
Doufám, že toho cukru má být jen 50 gramů ?!
Anna
|4. 2. 2013 13:34
Na podzim jsem nelenila a udělala šípkovou marmeládu, takže mohu vyzkoušet recept. Jen mi není jasné, co s hruškovým džusem, hruškami a medem. Logicky bych hrušky podusila s medem a džusem. K masu bych přidala podušené hrušky. Maso se určitě dusí se zeleninou (jako klasická svíčková). :-*
MAREK
|29. 10. 2012 12:57
Podle fotky určitě moc dobré :-) ale kolik hrušek a ten džus mám popíjet po jídle ? :-) jinak se zdá recept dobrý
Tom
|29. 7. 2012 19:38
Kam se podelo maso? Zustalo v marinade naveky? :-)