Maso nakrájíme na menší kousky a jemně naklepeme rukou, okořeníme tymiánem, jalovcem a bobkovým listem, opepříme, zakápneme worchestrem a zalejeme olivovým olejem.
2
Po cca 4 hodinách maso vyjmeme, osolíme a střídavě napichujeme na špíz - maso, plátek cibule, anglická slanina.
3
Na oleji lehce orestujeme uzený špek a vložíme špízy, které prudce restujeme, otáčíme a potíráme zbylou marinádou s kořením.Občas podlijeme lehce červeným vínem.
4
Hotové orestované špízy vyjmeme, do výpeku přidáme trochu hl. mouky, červeného vína a kousek másla. zavaříme omáčku.
5
špízy podáváme přelité omáčkou, s brusinkami a kroketami.
Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky
Zkoušíme co se dá s divočákem, vytáhli jsme z mrazáku krkovičku a hledali recept, no a zaujal nás tenhle... a SUPER ;-) dávám za 1 a ukládám do receptů, ke kterým se kdykoliv ráda vrátím :-)