Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Kuřecí mls
Žampionová játra
Králičí ragú
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Houskové knedlíky - pečené
Šunkovo-sýrové karbanátky
Hasenöhrl (zaječí uši)
Krémové houbové rizoto
Ovocný dort
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot