Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Fazolová polévka II.
Ivetčin kynutý knedlík
Narozeninový sváteční dort
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Asijský kuskus
Kuřecí ragú se žampiony
Dresing
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Domácí bylinková lučina
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli