Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Sója s houbami
Pikantní fazolky
Plněné žampióny speciál
Bramborové pyré s brokolicí
Žampiony na grilu
Pribiňáčkové řezy
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Těsto na domácí chleba
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem