Kančí kýta na víně v šípkové omáčce
Trosečníkova specialita
Labužníkova specialita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !
velká dobrota, prostě supr jídlo :-)
Výborné, nemá to chybu ! 8-)
úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)
Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)
Roláda z esíček
Pravá pistáciová zmrzlina
Bábovka s olejem
Bramborové klobásy
Křenová sekaná
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Bábovka z kefíru hrníčková
Babiččiny palačinky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky