• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš s brusinkami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš s brusinkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g slanina
    • 150
      g cibule
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 100
      g sádlo
    • 480
      g brusinkový kompot
    • 30
      g paprika - sladká
    • kmín
    • česnek
    • sůl
    • 600
      g kančí maso Plec
    • 4
      ks pepř mletý nebo jalovce
    • 4
      ks pomeranč kolečka
    • 4
      ks citron kolečka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na cibuli osmažené dozlatova. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme. Přisypeme papriku, všechno kořemí s česnekem a kolečky pomeranče a citronu. Mírně podlijeme (maso musí být vidět) a dusíme pod pokličkou nejlépe v troubě asi 45 minut. Vydušeninu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, osmažíme a zalijeme asi 6 dl vody. Osolíme podle chuti, provaříme a přidáme brusinkový kompot. Necháme prohřívat, až se objeví tuk. Podáváme se špekovými knedlíčky. S červeným vínem je to opravdová pochoutka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anevanu | 11. 8. 2016 16:19

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Kulel | 27. 12. 2015 15:21

    musis v noci s flintou do lesa :-)

  • Jirka | 6. 4. 2013 13:22

    Jen nevim,lide drazí,jestli ten citron a pomeranc i s kůrou?Díky..

  • Jana | 26. 3. 2011 20:17

    Je to lahoda. Děti to milují - hlavně tu omáčku. <3

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 09:17

    Maso Zvěřina

  • Ivana Samcová | 14. 2. 2010 16:46

    Výborné. trochu jsem si to musela upravit, protože jsem neměla brusinkový kompot, jen trochu sušených brusinek, ale na Labužníkovi, kde tento recept je také, bylo v komentáři připsáno, že část brusinek bylo nahrazeno rybízovým džemem.

  • Di | 9. 3. 2008 18:43

    Zvěřina se prodává v některých specializovaných prodejnách drůbeže (mražená), bývá také v Makru.

  • Amelka K. | 8. 3. 2008 23:04

    Jeste tak vedet, kde sehnat kanci maso...

  • Natalie | 31. 8. 2007 23:44

    Bylo to dobry, jen je ta priprava je dlouha :)

  • Olga Majerová | 3. 12. 2006 21:34

    Milý pane Zámku, odkud máte, že do divočiny nepatří protlak?

  • Pavlina Smejkalova | 19. 9. 2006 15:37

    Opravdu super pochoutka,moc nam to chutnalo...dekujeme

  • Ivan Zámek | 23. 4. 2004 23:03

    Protlak,paprika a pomeranč do divočiny nepatří.Brusinkový kompot k divočině jako příloha a ne zamíchat do gulaše.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinkový kompot Česnek Cibule Citron Hladká mouka Kančí maso Kmín Paprika - sladká Pepř mletý Pomeranč Rajský protlak Sádlo Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Tuňákový salát

Tuňákový salát

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím masem

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…

Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
64
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
57
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
48
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
45
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact