• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš s brusinkami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš s brusinkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g slanina
    • 150
      g cibule
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 100
      g sádlo
    • 480
      g brusinkový kompot
    • 30
      g paprika - sladká
    • kmín
    • česnek
    • sůl
    • 600
      g kančí maso Plec
    • 4
      ks pepř mletý nebo jalovce
    • 4
      ks pomeranč kolečka
    • 4
      ks citron kolečka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na cibuli osmažené dozlatova. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme. Přisypeme papriku, všechno kořemí s česnekem a kolečky pomeranče a citronu. Mírně podlijeme (maso musí být vidět) a dusíme pod pokličkou nejlépe v troubě asi 45 minut. Vydušeninu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, osmažíme a zalijeme asi 6 dl vody. Osolíme podle chuti, provaříme a přidáme brusinkový kompot. Necháme prohřívat, až se objeví tuk. Podáváme se špekovými knedlíčky. S červeným vínem je to opravdová pochoutka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anevanu | 11. 8. 2016 16:19

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Kulel | 27. 12. 2015 15:21

    musis v noci s flintou do lesa :-)

  • Jirka | 6. 4. 2013 13:22

    Jen nevim,lide drazí,jestli ten citron a pomeranc i s kůrou?Díky..

  • Jana | 26. 3. 2011 20:17

    Je to lahoda. Děti to milují - hlavně tu omáčku. <3

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 09:17

    Maso Zvěřina

  • Ivana Samcová | 14. 2. 2010 16:46

    Výborné. trochu jsem si to musela upravit, protože jsem neměla brusinkový kompot, jen trochu sušených brusinek, ale na Labužníkovi, kde tento recept je také, bylo v komentáři připsáno, že část brusinek bylo nahrazeno rybízovým džemem.

  • Di | 9. 3. 2008 18:43

    Zvěřina se prodává v některých specializovaných prodejnách drůbeže (mražená), bývá také v Makru.

  • Amelka K. | 8. 3. 2008 23:04

    Jeste tak vedet, kde sehnat kanci maso...

  • Natalie | 31. 8. 2007 23:44

    Bylo to dobry, jen je ta priprava je dlouha :)

  • Olga Majerová | 3. 12. 2006 21:34

    Milý pane Zámku, odkud máte, že do divočiny nepatří protlak?

  • Pavlina Smejkalova | 19. 9. 2006 15:37

    Opravdu super pochoutka,moc nam to chutnalo...dekujeme

  • Ivan Zámek | 23. 4. 2004 23:03

    Protlak,paprika a pomeranč do divočiny nepatří.Brusinkový kompot k divočině jako příloha a ne zamíchat do gulaše.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinkový kompot Česnek Cibule Citron Hladká mouka Kančí maso Kmín Paprika - sladká Pepř mletý Pomeranč Rajský protlak Sádlo Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Likér z máty peprné

Likér z máty peprné

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Poleva z "ledových kaštanů"

Poleva z "ledových kaštanů"

Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Domácí lečo s česnekem

Domácí lečo s česnekem

Tuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

146
Máslové řízky
Máslové řízky
129
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
123
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

Miss Universe Česko Tomanová: Finále jedu vyhrát!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact