• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš s brusinkami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš s brusinkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g slanina
    • 150
      g cibule
    • 50
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 100
      g sádlo
    • 480
      g brusinkový kompot
    • 30
      g paprika - sladká
    • kmín
    • česnek
    • sůl
    • 600
      g kančí maso Plec
    • 4
      ks pepř mletý nebo jalovce
    • 4
      ks pomeranč kolečka
    • 4
      ks citron kolečka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na cibuli osmažené dozlatova. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme. Přisypeme papriku, všechno kořemí s česnekem a kolečky pomeranče a citronu. Mírně podlijeme (maso musí být vidět) a dusíme pod pokličkou nejlépe v troubě asi 45 minut. Vydušeninu krátce orestujeme, zaprášíme moukou, osmažíme a zalijeme asi 6 dl vody. Osolíme podle chuti, provaříme a přidáme brusinkový kompot. Necháme prohřívat, až se objeví tuk. Podáváme se špekovými knedlíčky. S červeným vínem je to opravdová pochoutka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anevanu | 11. 8. 2016 16:19

    Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

  • Kulel | 27. 12. 2015 15:21

    musis v noci s flintou do lesa :-)

  • Jirka | 6. 4. 2013 13:22

    Jen nevim,lide drazí,jestli ten citron a pomeranc i s kůrou?Díky..

  • Jana | 26. 3. 2011 20:17

    Je to lahoda. Děti to milují - hlavně tu omáčku. <3

  • Ladia
    Ladia | 28. 10. 2010 09:17

    Maso Zvěřina

  • Ivana Samcová | 14. 2. 2010 16:46

    Výborné. trochu jsem si to musela upravit, protože jsem neměla brusinkový kompot, jen trochu sušených brusinek, ale na Labužníkovi, kde tento recept je také, bylo v komentáři připsáno, že část brusinek bylo nahrazeno rybízovým džemem.

  • Di | 9. 3. 2008 18:43

    Zvěřina se prodává v některých specializovaných prodejnách drůbeže (mražená), bývá také v Makru.

  • Amelka K. | 8. 3. 2008 23:04

    Jeste tak vedet, kde sehnat kanci maso...

  • Natalie | 31. 8. 2007 23:44

    Bylo to dobry, jen je ta priprava je dlouha :)

  • Olga Majerová | 3. 12. 2006 21:34

    Milý pane Zámku, odkud máte, že do divočiny nepatří protlak?

  • Pavlina Smejkalova | 19. 9. 2006 15:37

    Opravdu super pochoutka,moc nam to chutnalo...dekujeme

  • Ivan Zámek | 23. 4. 2004 23:03

    Protlak,paprika a pomeranč do divočiny nepatří.Brusinkový kompot k divočině jako příloha a ne zamíchat do gulaše.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinkový kompot Česnek Cibule Citron Hladká mouka Kančí maso Kmín Paprika - sladká Pepř mletý Pomeranč Rajský protlak Sádlo Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka

Piškotová bábovka

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Dort stracciatella s ricottou

Dort stracciatella s ricottou

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Jogurtový koláč (řez) s pudinkem

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví se semínky

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

60
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
38
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
38
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš s brusinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact