• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš II

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g kančí kýta
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks hřebíček
    • 4
      ks jalovec Kuličky
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 200
      ml bílé víno
    • citronová šťáva Šťáva z 1 citronu
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst houby Sušených nebo 20 dkg čerstvých
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks řapíkatý celer Stonky
    • 2
      ks mrkev
    • 80
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek
    • bylinky (Oregáno, šalvěj, rozmarýn)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou kýtu, sůl, koření, víno a citronovou šťávu promícháme a necháme přes noc marinovat. Pak maso vyjmeme a na oleji prudce orestujeme, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Sušené houby necháme ve studené vodě nabobtnat. Cibuli, celer a mrkev nadrobno posekáme.
2
Maso vyjmeme a vyrestovaném základě opečeme kostičky slaniny, cibuli, hořčici a mouku. Přidáme marinádu, vodu, mrkev, celer, houby, česnek, bylinky, maso a pepř, popřípadě sůl. Dovaříme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marian Vala | 21. 9. 2016 13:02

    Genialni recept. Tuto upravu nezbyvy nez doporucit.

  • Miroslav Spilka K.Vary Náb.Jana.Palacha.22.36001 | 8. 5. 2012 12:41

    Skrádka dobrůtka doporučuji každému,ale s domácím br knedlíkem dobrou chutˇ

  • Di - | 25. 3. 2010 08:29

    Zajíce jsem neviděla už léta, tedy kromě běžícího po poli. Ale kančí, jelení, srnčí, a dokonce snad i dančí bývá teď u nás občas v sídlištním (!) Albertu (čerstvé!) a běžně mražené v prodejně drůběže. Taky v Intersparu. Fakt je, že bydlím v Praze. Pravda, není nejlevnější, ale jednou za rok na Vánoce se přes kapcu plácnu. Zvěřinu dělám na červeném víně, no a když není zvěř, poslouži hovězí nebo králík. Tuhle úpravu s brusinkami máme moc rádi, takže opakuji stále osvědčené. Tenhle gulášek by ale také stál za hřích, i když bych ho asi také podlila spíše červeným. Ale jen tak aby zbylo k zapití! Lovu zdar!

  • Pája S | 25. 3. 2010 07:50

    :-))) Joo a kde by se u nás vzal jelen,tak leda kanec.:-)))Zajíc? toho abys také pohledal a v obchodech jakbysmet.Kde jsou ty doby,kdy byl v řeznictvích a samý brok,ale tááák dobrej!:-)

  • recepty 73 | 25. 3. 2010 07:45

    Hlavně nepytlačit!!!Jeden zajíc je přestupek,dva už vězení:-),srnec je ohodnocen na 14000,- a jelen na 30000,- a né každému sluší pruhovaný oděv:-))

  • Jarka O. | 24. 3. 2010 13:00

    To zní moc dobře...Kančí jsem neměla několik let :-(P. S.: Jirko, Ty jsi vybral místním myslivcům mrazák, ne? :-))

  • Pája S | 24. 3. 2010 11:00

    Jen já bych možná dala víno červené,kvůli barvě guláše.:-)

  • Pája S | 24. 3. 2010 10:59

    Tohle je delikatesa.Jirko,tys musel být na honu.;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílé víno Bobkový list Bylinky Česnek Cibule Citronová šťáva Hladká mouka Hořčice plnotučná Houby Hřebíček Jalovec Kančí kýta Mrkev Nové koření Pepř mletý Řapíkatý celer Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Sněhové pečivo

Sněhové pečivo

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Kuřecí ragú se žampiony

Kuřecí ragú se žampiony

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Limetkový krém

Limetkový krém

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

76
Těstoviny s cuketou a kuřecím masem
Těstoviny s cuketou a…
70
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
61
Švestková povidla
Švestková povidla
46
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

Třetí díl Zrádců plný zvratů: Velký návrat vypadlíků! Ale má to háček

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact