• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš II

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g kančí kýta
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks hřebíček
    • 4
      ks jalovec Kuličky
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 200
      ml bílé víno
    • citronová šťáva Šťáva z 1 citronu
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst houby Sušených nebo 20 dkg čerstvých
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks řapíkatý celer Stonky
    • 2
      ks mrkev
    • 80
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek
    • bylinky (Oregáno, šalvěj, rozmarýn)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou kýtu, sůl, koření, víno a citronovou šťávu promícháme a necháme přes noc marinovat. Pak maso vyjmeme a na oleji prudce orestujeme, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Sušené houby necháme ve studené vodě nabobtnat. Cibuli, celer a mrkev nadrobno posekáme.
2
Maso vyjmeme a vyrestovaném základě opečeme kostičky slaniny, cibuli, hořčici a mouku. Přidáme marinádu, vodu, mrkev, celer, houby, česnek, bylinky, maso a pepř, popřípadě sůl. Dovaříme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marian Vala | 21. 9. 2016 13:02

    Genialni recept. Tuto upravu nezbyvy nez doporucit.

  • Miroslav Spilka K.Vary Náb.Jana.Palacha.22.36001 | 8. 5. 2012 12:41

    Skrádka dobrůtka doporučuji každému,ale s domácím br knedlíkem dobrou chutˇ

  • Di - | 25. 3. 2010 08:29

    Zajíce jsem neviděla už léta, tedy kromě běžícího po poli. Ale kančí, jelení, srnčí, a dokonce snad i dančí bývá teď u nás občas v sídlištním (!) Albertu (čerstvé!) a běžně mražené v prodejně drůběže. Taky v Intersparu. Fakt je, že bydlím v Praze. Pravda, není nejlevnější, ale jednou za rok na Vánoce se přes kapcu plácnu. Zvěřinu dělám na červeném víně, no a když není zvěř, poslouži hovězí nebo králík. Tuhle úpravu s brusinkami máme moc rádi, takže opakuji stále osvědčené. Tenhle gulášek by ale také stál za hřích, i když bych ho asi také podlila spíše červeným. Ale jen tak aby zbylo k zapití! Lovu zdar!

  • Pája S | 25. 3. 2010 07:50

    :-))) Joo a kde by se u nás vzal jelen,tak leda kanec.:-)))Zajíc? toho abys také pohledal a v obchodech jakbysmet.Kde jsou ty doby,kdy byl v řeznictvích a samý brok,ale tááák dobrej!:-)

  • recepty 73 | 25. 3. 2010 07:45

    Hlavně nepytlačit!!!Jeden zajíc je přestupek,dva už vězení:-),srnec je ohodnocen na 14000,- a jelen na 30000,- a né každému sluší pruhovaný oděv:-))

  • Jarka O. | 24. 3. 2010 13:00

    To zní moc dobře...Kančí jsem neměla několik let :-(P. S.: Jirko, Ty jsi vybral místním myslivcům mrazák, ne? :-))

  • Pája S | 24. 3. 2010 11:00

    Jen já bych možná dala víno červené,kvůli barvě guláše.:-)

  • Pája S | 24. 3. 2010 10:59

    Tohle je delikatesa.Jirko,tys musel být na honu.;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílé víno Bobkový list Bylinky Česnek Cibule Citronová šťáva Hladká mouka Hořčice plnotučná Houby Hřebíček Jalovec Kančí kýta Mrkev Nové koření Pepř mletý Řapíkatý celer Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové bavorské závitky

Vepřové bavorské závitky

Nebeské řezy

Nebeské řezy

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Buchty trochu jinak

Buchty trochu jinak

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

Chléb

Chléb

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

532
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
462
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
85
Nanukové Řezy podle babičky Marušky
Nanukové Řezy podle…
29
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový
19
Univerzální bramborové těsto
Univerzální bramborové…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact