• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš II

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g kančí kýta
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks hřebíček
    • 4
      ks jalovec Kuličky
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 200
      ml bílé víno
    • citronová šťáva Šťáva z 1 citronu
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst houby Sušených nebo 20 dkg čerstvých
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks řapíkatý celer Stonky
    • 2
      ks mrkev
    • 80
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek
    • bylinky (Oregáno, šalvěj, rozmarýn)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou kýtu, sůl, koření, víno a citronovou šťávu promícháme a necháme přes noc marinovat. Pak maso vyjmeme a na oleji prudce orestujeme, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Sušené houby necháme ve studené vodě nabobtnat. Cibuli, celer a mrkev nadrobno posekáme.
2
Maso vyjmeme a vyrestovaném základě opečeme kostičky slaniny, cibuli, hořčici a mouku. Přidáme marinádu, vodu, mrkev, celer, houby, česnek, bylinky, maso a pepř, popřípadě sůl. Dovaříme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marian Vala | 21. 9. 2016 13:02

    Genialni recept. Tuto upravu nezbyvy nez doporucit.

  • Miroslav Spilka K.Vary Náb.Jana.Palacha.22.36001 | 8. 5. 2012 12:41

    Skrádka dobrůtka doporučuji každému,ale s domácím br knedlíkem dobrou chutˇ

  • Di - | 25. 3. 2010 08:29

    Zajíce jsem neviděla už léta, tedy kromě běžícího po poli. Ale kančí, jelení, srnčí, a dokonce snad i dančí bývá teď u nás občas v sídlištním (!) Albertu (čerstvé!) a běžně mražené v prodejně drůběže. Taky v Intersparu. Fakt je, že bydlím v Praze. Pravda, není nejlevnější, ale jednou za rok na Vánoce se přes kapcu plácnu. Zvěřinu dělám na červeném víně, no a když není zvěř, poslouži hovězí nebo králík. Tuhle úpravu s brusinkami máme moc rádi, takže opakuji stále osvědčené. Tenhle gulášek by ale také stál za hřích, i když bych ho asi také podlila spíše červeným. Ale jen tak aby zbylo k zapití! Lovu zdar!

  • Pája S | 25. 3. 2010 07:50

    :-))) Joo a kde by se u nás vzal jelen,tak leda kanec.:-)))Zajíc? toho abys také pohledal a v obchodech jakbysmet.Kde jsou ty doby,kdy byl v řeznictvích a samý brok,ale tááák dobrej!:-)

  • recepty 73 | 25. 3. 2010 07:45

    Hlavně nepytlačit!!!Jeden zajíc je přestupek,dva už vězení:-),srnec je ohodnocen na 14000,- a jelen na 30000,- a né každému sluší pruhovaný oděv:-))

  • Jarka O. | 24. 3. 2010 13:00

    To zní moc dobře...Kančí jsem neměla několik let :-(P. S.: Jirko, Ty jsi vybral místním myslivcům mrazák, ne? :-))

  • Pája S | 24. 3. 2010 11:00

    Jen já bych možná dala víno červené,kvůli barvě guláše.:-)

  • Pája S | 24. 3. 2010 10:59

    Tohle je delikatesa.Jirko,tys musel být na honu.;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílé víno Bobkový list Bylinky Česnek Cibule Citronová šťáva Hladká mouka Hořčice plnotučná Houby Hřebíček Jalovec Kančí kýta Mrkev Nové koření Pepř mletý Řapíkatý celer Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Zdravý ovesný dortík

Zdravý ovesný dortík

Zdravý dietní dort

Zdravý dietní dort

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
23
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
17
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Odpadlík Lorenzo Lamas: Šestý rozvod!

Odpadlík Lorenzo Lamas: Šestý rozvod!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact