• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
Napište svůj komentář k receptu

Kančí guláš II

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kančí guláš II
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g kančí kýta
    • sůl
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks hřebíček
    • 4
      ks jalovec Kuličky
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 200
      ml bílé víno
    • citronová šťáva Šťáva z 1 citronu
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst houby Sušených nebo 20 dkg čerstvých
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks řapíkatý celer Stonky
    • 2
      ks mrkev
    • 80
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 3
      stroužek česnek
    • bylinky (Oregáno, šalvěj, rozmarýn)
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou kýtu, sůl, koření, víno a citronovou šťávu promícháme a necháme přes noc marinovat. Pak maso vyjmeme a na oleji prudce orestujeme, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Sušené houby necháme ve studené vodě nabobtnat. Cibuli, celer a mrkev nadrobno posekáme.
2
Maso vyjmeme a vyrestovaném základě opečeme kostičky slaniny, cibuli, hořčici a mouku. Přidáme marinádu, vodu, mrkev, celer, houby, česnek, bylinky, maso a pepř, popřípadě sůl. Dovaříme doměkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kančí guláš

Kančí guláš

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marian Vala | 21. 9. 2016 13:02

    Genialni recept. Tuto upravu nezbyvy nez doporucit.

  • Miroslav Spilka K.Vary Náb.Jana.Palacha.22.36001 | 8. 5. 2012 12:41

    Skrádka dobrůtka doporučuji každému,ale s domácím br knedlíkem dobrou chutˇ

  • Di - | 25. 3. 2010 08:29

    Zajíce jsem neviděla už léta, tedy kromě běžícího po poli. Ale kančí, jelení, srnčí, a dokonce snad i dančí bývá teď u nás občas v sídlištním (!) Albertu (čerstvé!) a běžně mražené v prodejně drůběže. Taky v Intersparu. Fakt je, že bydlím v Praze. Pravda, není nejlevnější, ale jednou za rok na Vánoce se přes kapcu plácnu. Zvěřinu dělám na červeném víně, no a když není zvěř, poslouži hovězí nebo králík. Tuhle úpravu s brusinkami máme moc rádi, takže opakuji stále osvědčené. Tenhle gulášek by ale také stál za hřích, i když bych ho asi také podlila spíše červeným. Ale jen tak aby zbylo k zapití! Lovu zdar!

  • Pája S | 25. 3. 2010 07:50

    :-))) Joo a kde by se u nás vzal jelen,tak leda kanec.:-)))Zajíc? toho abys také pohledal a v obchodech jakbysmet.Kde jsou ty doby,kdy byl v řeznictvích a samý brok,ale tááák dobrej!:-)

  • recepty 73 | 25. 3. 2010 07:45

    Hlavně nepytlačit!!!Jeden zajíc je přestupek,dva už vězení:-),srnec je ohodnocen na 14000,- a jelen na 30000,- a né každému sluší pruhovaný oděv:-))

  • Jarka O. | 24. 3. 2010 13:00

    To zní moc dobře...Kančí jsem neměla několik let :-(P. S.: Jirko, Ty jsi vybral místním myslivcům mrazák, ne? :-))

  • Pája S | 24. 3. 2010 11:00

    Jen já bych možná dala víno červené,kvůli barvě guláše.:-)

  • Pája S | 24. 3. 2010 10:59

    Tohle je delikatesa.Jirko,tys musel být na honu.;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Večeře Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílé víno Bobkový list Bylinky Česnek Cibule Citronová šťáva Hladká mouka Hořčice plnotučná Houby Hřebíček Jalovec Kančí kýta Mrkev Nové koření Pepř mletý Řapíkatý celer Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso tří barev

Maso tří barev

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

39
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
35
Třešňový kompot
Třešňový kompot
35
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
31
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori
30
Citronové orzo se špenátem
Citronové orzo se…

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Reportér Showtimu Karel Kašák: Na Primě dostal stopku!

Reportér Showtimu Karel Kašák: Na Primě dostal stopku!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

  • Recepty.cz
  • Kančí guláš II
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact