Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a dbáme na to, aby všechny kousky byly namočené. Necháme do druhého dne v lednici odležet. Druhý den vložíme do trouby a pečeme, dokud je maso měkké.
2
Můžeme podávat s bramborem, knedlíky a zelím.... Marináda je i výborná studená s chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ugg forum
|3. 11. 2013 05:05
Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.
ugg forum http://magasin-ugg-paris-rue-vieille-du-temple.northcoastparks.com
Kučis
|16. 8. 2013 11:00
Jj, půlka másla bohatě stačí.
gifts for men
|8. 7. 2013 18:34
I have no idea how you do this but I’m completely fond of this blog. gifts for men http://www.link898.com/
nike blazer vintage
|18. 4. 2013 17:48
Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass' favor.
nike blazer vintage http://nikeblazervintage5.webnode.fr
ugg boots sales
|21. 11. 2012 18:54
I simply wanted to compose a remark to thank you for all the wonderful tricks you are placing on this site. My time consuming internet investigation has finally been paid with awesome facts and strategies to write about with my companions. I 'd tell you that many of us visitors are very lucky to exist in a great community with so many special people with interesting hints. I feel very privileged to have come across your entire webpages and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for a lot of things.
[url=http://www.uggsgreeceonline.org]ugg boots sales[/url]
<a href="http://www.uggsgreeceonline.org" title="ugg boots sales">ugg boots sales</a>
Kanadské proto, že marináda je v podstatě kanadská Barbecue omáčka, kterou jsem objevila v Mezinárodní kuchařce z r. 1988 ;-) a omáčka je určitě ještě mnohem starší. Jinak výborné, místo másla jsem použila polovinu množství olivového leje a kečup napůl s rajským protlakem - malinko "dietnější" verze :) Dá se jen tak s chlebem, dobré jsou i mini kolínka .
Di
|9. 1. 2007 15:09
Je to vlastně králičí obdoba receptu Kuře na pátek. Nevím, pro kanadský, ke mně se tento recept dostal jako čína, ale děti ho pojmenovali jako mexické kuře. Obojí je skvělé, lze přidat (zvláště na králíka) kysanou smetanu. To ale samozřejmě znamená ubrat dost máslo. Já ho na kuře dávám docela malinký kousek, kuře pustí dost tuku, králík je přeci jen sušší, ale půlka másla je až až. Peču naporcované.
Ivana
|9. 1. 2007 14:12
Tak jsem králíka vyzkoušela a byl dobrý, dala jsem celé máslo, ale zdálo se mi to moc. Příště jen půlku másla.
Jarča
|30. 10. 2006 12:27
Pekla jsem v neděli, bylo to výborné!
Pavlína
|29. 10. 2006 12:30
Můžu doporučit, odzkoušeli jsme tento recept a výsledek byl skvělý. Všem chutnalo, zařazujeme mezi oblíbené recepty. Podle rady paní Radky jsme dali půl másla a stačilo to. Dáváme 1.
Radka K.
|24. 10. 2006 10:40
Marinádu nalít na maso teplou. Taky tento recept dělám, jen dávám půl másla a stačí to. Je to výborný recept. Dělám i s kuřetem.
Andrea
|23. 10. 2006 23:05
Nezdá sa Vám 2 lyzicky soli presprílis? Sójová omácka, worcester a kechup obsahujú velké mnozstvo soli.
Monika
|23. 10. 2006 12:41
Tu marinádu na to leju teplou a potom to nechám vychladnout a pak dám do lednice.
Jaroslava Oumarová
|23. 10. 2006 10:46
Tu marinádu ale asi nalít vychladlou, ne? Jinak to může býr dobrota:-))