• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
Napište svůj komentář k receptu

Kanadský králík

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kanadský králík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík naporcovaný
  • Marináda
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks cibule velká -nakrájet
    • 1
      ks česnek palička - nakrájet
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička ocet
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 0,50
      lžička chilli
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice kečup - jemný může být i více

Postup přípravy receptu

1
Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a dbáme na to, aby všechny kousky byly namočené. Necháme do druhého dne v lednici odležet. Druhý den vložíme do trouby a pečeme, dokud je maso měkké.
2
Můžeme podávat s bramborem, knedlíky a zelím.... Marináda je i výborná studená s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na smetaně

Králík na smetaně

Trhaný králík na krupicové kaši

Trhaný králík na krupicové kaši

Králík na petrželi

Králík na petrželi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ugg forum | 3. 11. 2013 05:05

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also. ugg forum http://magasin-ugg-paris-rue-vieille-du-temple.northcoastparks.com

  • Kučis | 16. 8. 2013 11:00

    Jj, půlka másla bohatě stačí.

  • gifts for men | 8. 7. 2013 18:34

    I have no idea how you do this but I’m completely fond of this blog. gifts for men http://www.link898.com/

  • nike blazer vintage | 18. 4. 2013 17:48

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass' favor. nike blazer vintage http://nikeblazervintage5.webnode.fr

  • ugg boots sales | 21. 11. 2012 18:54

    I simply wanted to compose a remark to thank you for all the wonderful tricks you are placing on this site. My time consuming internet investigation has finally been paid with awesome facts and strategies to write about with my companions. I 'd tell you that many of us visitors are very lucky to exist in a great community with so many special people with interesting hints. I feel very privileged to have come across your entire webpages and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for a lot of things. [url=http://www.uggsgreeceonline.org]ugg boots sales[/url] <a href="http://www.uggsgreeceonline.org" title="ugg boots sales">ugg boots sales</a>

  • Ladis | 2. 10. 2011 09:00

    Je to super deti to zboznuji

  • blackie.m | 2. 3. 2011 12:49

    Kanadské proto, že marináda je v podstatě kanadská Barbecue omáčka, kterou jsem objevila v Mezinárodní kuchařce z r. 1988 ;-) a omáčka je určitě ještě mnohem starší. Jinak výborné, místo másla jsem použila polovinu množství olivového leje a kečup napůl s rajským protlakem - malinko "dietnější" verze :) Dá se jen tak s chlebem, dobré jsou i mini kolínka .

  • Di | 9. 1. 2007 15:09

    Je to vlastně králičí obdoba receptu Kuře na pátek. Nevím, pro kanadský, ke mně se tento recept dostal jako čína, ale děti ho pojmenovali jako mexické kuře. Obojí je skvělé, lze přidat (zvláště na králíka) kysanou smetanu. To ale samozřejmě znamená ubrat dost máslo. Já ho na kuře dávám docela malinký kousek, kuře pustí dost tuku, králík je přeci jen sušší, ale půlka másla je až až. Peču naporcované.

  • Ivana | 9. 1. 2007 14:12

    Tak jsem králíka vyzkoušela a byl dobrý, dala jsem celé máslo, ale zdálo se mi to moc. Příště jen půlku másla.

  • Jarča | 30. 10. 2006 12:27

    Pekla jsem v neděli, bylo to výborné!

  • Pavlína | 29. 10. 2006 12:30

    Můžu doporučit, odzkoušeli jsme tento recept a výsledek byl skvělý. Všem chutnalo, zařazujeme mezi oblíbené recepty. Podle rady paní Radky jsme dali půl másla a stačilo to. Dáváme 1.

  • Radka K. | 24. 10. 2006 10:40

    Marinádu nalít na maso teplou. Taky tento recept dělám, jen dávám půl másla a stačí to. Je to výborný recept. Dělám i s kuřetem.

  • Andrea | 23. 10. 2006 23:05

    Nezdá sa Vám 2 lyzicky soli presprílis? Sójová omácka, worcester a kechup obsahujú velké mnozstvo soli.

  • Monika | 23. 10. 2006 12:41

    Tu marinádu na to leju teplou a potom to nechám vychladnout a pak dám do lednice.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 10. 2006 10:46

    Tu marinádu ale asi nalít vychladlou, ne? Jinak to může býr dobrota:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Cukr Kečup - jemný Králík Máslo Ocet Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Zapečené filé

Zapečené filé

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Americké čokoládové cookies

Americké čokoládové cookies

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

84
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
84
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
71
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
63
Mechový dort s mascarpone
Mechový dort s mascarpone
60
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jenovéfa Boková: Vary v ohrožení?! Zranila se při natáčení

Jenovéfa Boková: Vary v ohrožení?! Zranila se při natáčení

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornský salát
Kalifornský salát
Kamčin dortík
Kamčin dortík
Kanapky s paprikášem
Kanapky s paprikášem
Kančí guláš
Kančí guláš
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact