• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
Napište svůj komentář k receptu

Kanadský králík

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kanadský králík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík naporcovaný
  • Marináda
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks cibule velká -nakrájet
    • 1
      ks česnek palička - nakrájet
    • 2
      lžička sůl
    • 2
      lžička ocet
    • 2
      lžička cukr
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 0,50
      lžička chilli
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • 1
      sklenice kečup - jemný může být i více

Postup přípravy receptu

1
Máslo necháme rozpustit a všechny ostatní suroviny přidáme a chvíli zahříváme. Nakonec nalejeme do pekáče na králíka a dbáme na to, aby všechny kousky byly namočené. Necháme do druhého dne v lednici odležet. Druhý den vložíme do trouby a pečeme, dokud je maso měkké.
2
Můžeme podávat s bramborem, knedlíky a zelím.... Marináda je i výborná studená s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na petrželi

Králík na petrželi

Králík na smetaně

Králík na smetaně

Trhaný králík na krupicové kaši

Trhaný králík na krupicové kaši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ugg forum | 3. 11. 2013 05:05

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also. ugg forum http://magasin-ugg-paris-rue-vieille-du-temple.northcoastparks.com

  • Kučis | 16. 8. 2013 11:00

    Jj, půlka másla bohatě stačí.

  • gifts for men | 8. 7. 2013 18:34

    I have no idea how you do this but I’m completely fond of this blog. gifts for men http://www.link898.com/

  • nike blazer vintage | 18. 4. 2013 17:48

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass' favor. nike blazer vintage http://nikeblazervintage5.webnode.fr

  • ugg boots sales | 21. 11. 2012 18:54

    I simply wanted to compose a remark to thank you for all the wonderful tricks you are placing on this site. My time consuming internet investigation has finally been paid with awesome facts and strategies to write about with my companions. I 'd tell you that many of us visitors are very lucky to exist in a great community with so many special people with interesting hints. I feel very privileged to have come across your entire webpages and look forward to many more pleasurable moments reading here. Thank you again for a lot of things. [url=http://www.uggsgreeceonline.org]ugg boots sales[/url] <a href="http://www.uggsgreeceonline.org" title="ugg boots sales">ugg boots sales</a>

  • Ladis | 2. 10. 2011 09:00

    Je to super deti to zboznuji

  • blackie.m | 2. 3. 2011 12:49

    Kanadské proto, že marináda je v podstatě kanadská Barbecue omáčka, kterou jsem objevila v Mezinárodní kuchařce z r. 1988 ;-) a omáčka je určitě ještě mnohem starší. Jinak výborné, místo másla jsem použila polovinu množství olivového leje a kečup napůl s rajským protlakem - malinko "dietnější" verze :) Dá se jen tak s chlebem, dobré jsou i mini kolínka .

  • Di | 9. 1. 2007 15:09

    Je to vlastně králičí obdoba receptu Kuře na pátek. Nevím, pro kanadský, ke mně se tento recept dostal jako čína, ale děti ho pojmenovali jako mexické kuře. Obojí je skvělé, lze přidat (zvláště na králíka) kysanou smetanu. To ale samozřejmě znamená ubrat dost máslo. Já ho na kuře dávám docela malinký kousek, kuře pustí dost tuku, králík je přeci jen sušší, ale půlka másla je až až. Peču naporcované.

  • Ivana | 9. 1. 2007 14:12

    Tak jsem králíka vyzkoušela a byl dobrý, dala jsem celé máslo, ale zdálo se mi to moc. Příště jen půlku másla.

  • Jarča | 30. 10. 2006 12:27

    Pekla jsem v neděli, bylo to výborné!

  • Pavlína | 29. 10. 2006 12:30

    Můžu doporučit, odzkoušeli jsme tento recept a výsledek byl skvělý. Všem chutnalo, zařazujeme mezi oblíbené recepty. Podle rady paní Radky jsme dali půl másla a stačilo to. Dáváme 1.

  • Radka K. | 24. 10. 2006 10:40

    Marinádu nalít na maso teplou. Taky tento recept dělám, jen dávám půl másla a stačí to. Je to výborný recept. Dělám i s kuřetem.

  • Andrea | 23. 10. 2006 23:05

    Nezdá sa Vám 2 lyzicky soli presprílis? Sójová omácka, worcester a kechup obsahujú velké mnozstvo soli.

  • Monika | 23. 10. 2006 12:41

    Tu marinádu na to leju teplou a potom to nechám vychladnout a pak dám do lednice.

  • Jaroslava Oumarová | 23. 10. 2006 10:46

    Tu marinádu ale asi nalít vychladlou, ne? Jinak to může býr dobrota:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Cukr Kečup - jemný Králík Máslo Ocet Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Čočková polévka s uzeným masem

Čočková polévka s uzeným masem

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Slaný dort I

Slaný dort I

Krém na zdobení dortů

Krém na zdobení dortů

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

El Paso Kořenící směs na fajitas…

Nudle se shiitake

Nudle se shiitake

Karbanátky z brokolice

Karbanátky z brokolice

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

129
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
80
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
66
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz „Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

„Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornský salát
Kalifornský salát
Kamčin dortík
Kamčin dortík
Kanapky s paprikášem
Kanapky s paprikášem
Kančí guláš
Kančí guláš
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
  • Recepty.cz
  • Kanadský králík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact