Na oleji osmahneme na světlo cibuli a přidáme nakrájenou slaninu, rychle dohromady osmažíme. Přidáme a osmahneme kuře. Přidame papriku a petržel, coriandr, pepř. Zalijeme kuřecím nebo zeleninovým vývarem, přidáme jakékoliv fazole a dusíme, až je vše měkké. Nakonec přidáme kyselou smetanu.
2
Toto jídlo je velmi vydatné, může být servírováno se salátem, rýží nebo brambory. Obsahuje veškeré potřebné vit. a minerály.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|23. 3. 2015 23:21
No nevím nevím, když přejdu ten 1g kuřete v receptu, tak si myslím, že fazole by se měly uvařit zvlášt, nejlépe v kuřecím vývaru (komu se nechce si připravit poctivý vývar, tak dá slepicí bujón). A to z toho důvodu, že kuřecí maso je hotové za chvíli, kdežto uvařit fazole trvá několikanásobně déle a maso by mezitím bylo úplně na s ........... Kuře bych připravil dle receptu a když by bylo hotové, jen bych přidal fazole, krátce je prohřál s kuřetem, nakonec přidal smetanu a dobrou chuť.