Čtvrtky vykostíme a uložíme do pekáče. Z vody, kečupu, sojové omáčky, soli, pepře, kari, nakrájené cibule na kolečka a másla uvaříme lák. Necháme trošku vychladnout a čtvrtky poté zalejeme. Necháme den odstát a pak kuře zhruba hodinku pečeme. Podáváme s bramborovou kaší.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
brona
|31. 12. 2015 18:44
Tento recept jsem před pár lety dělala, měla jsem ho od kolegyně z práce. Udělala jsem jednou a pak recept vyhodila. Přemítá chutí a tuku. Maso už nemá chuť kuřecího. Dnes toto jídlo donesla dcery kamarádka jako pohoštění pro děti. Zvedl se mi z toho žaludek .
Andrea
|11. 5. 2015 18:52
Patlanice chutí :-|
Alena Hanusová
|22. 8. 2005 10:13
Výborné. Ten recept znám a občas vařím. Já cibulku krájím nadrobno a podávám buď s bramborem , ale ještě radši s chlebem. Pak se ta výborná šťávička ještě lépe papá.
Hana Lajzova
|30. 5. 2005 14:29
Zkoušela jsem tento recept a bohužel se mi ten lák podařilo přesolit tak, že se to nedalo jíst.
Anonym
|20. 12. 2004 07:46
recept vylepšíte přidáním divokého koření do láku (jalovec, nové koření, b. list)... pozor na přesolení, 2 lžičky soli je hodně... záleží na slanosti sojovky