• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kamčin dortík
Napište svůj komentář k receptu

Kamčin dortík

autor: vejvik3
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kamčin dortík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      vejce
    • 12
      voda
    • 200
      g cukr
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      prášek do pečiva
    • vanilkový cukr
    • 120
      g ořechy
  • krém
    • 2
      čokoládový pudink
    • 0,25
      l mléko
    • 1
      máslo
    • 200
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Žloutky s vodou vyšleháme do pěny, přisypeme oba cukry a šleháme min. 5 minut. Prosejeme mouku s práškem do pečiva, vsypeme ořechy a zamícháme. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Vlijeme do formy a dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C, cca 40 minut. Po upečení uvolníme z formy a dáme vychladnout na mřížku.
2
Z pudinku a mléka uvaříme hustou kaši a necháme za občasného míchání vychladnout. Máslo vyšleháme s cukrem a zašleháváme pudink. Korpus 2x rozkrojíme a natřeme krémem a sesadíme do původního stavu. Boky natřeme krémem a posypeme rozdrcenými lentilkami. Horní plochu potřeme čokoládovou polevou a dozdobíme marcipánem, svíčky, atd.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Banánový dortík

Banánový dortík

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Čokoládový Pedro dortík

Čokoládový Pedro dortík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlasta Vejvodova | 29. 3. 2007 19:19

    Gábino,díky.

  • Gábina Houšková | 29. 3. 2007 12:07

    Jitko, nejsem autor, ale řekla bych, že ten pudink musí být dost hustý, aby krém s máslem držel.

  • Jitka Sikorová | 29. 3. 2007 10:13

    Zdá se mi na 2 pudinky jen 1/4 litru mléka málo, nemá to být 1/2 litru?

  • Irena Klasová | 28. 3. 2007 11:01

    Paní Vlasto děkuji, hned si ji zapisuji a při bližší návštěvě v obchodě si ji koupím:-)).

  • Vlasta Vejvodova | 28. 3. 2007 09:50

    Kupuji cukrářskou polevu ve vaničce,je od firmy Košvicova cukrárna ze Slavkova u Brna,běžně k dostání v obchodech.

  • Irena Klasová | 28. 3. 2007 09:40

    Paní Vlasto, jakou používáte čokoládovou polevu? V poslední době se nedaří dělat lesklá poleva. Kupuji tu na vaření od ORION. Děkuji

  • Kuchařka on-line | 28. 3. 2007 09:14

    Opraveno, omlouvám se.

  • Vlasta Vejvodova | 28. 3. 2007 09:12

    Kuchařko,prosím o změnění autora tohoto receptu,došlo u vás k chybě,jsem také Vlasta,ale VEJVODOVÁ,tento recept jsem zaslala já!Děkuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládový pudink Cukr Máslo Mléko Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Cuketové hody

Cuketové hody

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Lehké bylinkové máslo

Lehké bylinkové máslo

Kynutý ořechový závin

Kynutý ořechový závin

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

93
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Kaldoun s játrovými knedlíčky
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornské ořechové muffinky
Kalifornský salát
Kalifornský salát
Kanadský králík
Kanadský králík
Kanapky s paprikášem
Kanapky s paprikášem
Kančí guláš
Kančí guláš
  • Recepty.cz
  • Kamčin dortík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact