Kuře rozdělit na 4 porce, které povaříme v polévce. Nechat trochu zchládnout, opatrně vykostit, aby zůstaly plátky masa. Obalit v hladké mouce. Z mouky, 2 vajíček, mléka a strouhaného eidamu udělat těstíčko, které přisolíme, velmi jemně opepříme a jednotlivé porce v něm namáčíme a vkládáme do rozpáleného oleje. Smažit po obou stranách dozlatova. Nejlepší příloha: hranolky nebo bramborová kaše.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Fran
|23. 5. 2013 05:30
Jak muze mit Kalifornske kure v sobe Eidam syr? Absolutne nechapu! V Cesku prece je take Cedar syr nebo se muze radeji pouzit mozarrela, ale ne ta bila. Musi to byt druh, ktery je jako cihla. To je potom velky rozdil. Eidam nam kazi na co prijde. :-S